/
inregistrare
/
ai uitat parola?
wishlist
cos
Banner-Erma
HOME
-
INFORMATII DE RETUR
Experienta noastră, obținută în 22 de ani de activitate și mii de produse vândute clienților din România și din străinătate se reflecta in calitatea la standarde inalte atat a serviciilor de livrare, cat si a produselor oferite.

Astfel, compania noastra prefera garantia completa atat pentru produsele comercializate, cat si pentru coletele expediate. In cazul in care coletul primit nu contine produsele comandate sau acestea nu corespund standardelor (prezinta defectiuni, sunt deteriorate), beneficiati de garantia returnarii in intregime a sumei platite. Pentru a putea beneficia de garantia noastra, aveti obligatia de a ne contacta telefonic, prin mail sau corespondenta, in termen de 7 zile de la data primirii coletului. Intreaga suma va fi returnată prin virament bancar in termen de 30 de zile. Consultati pagina de contact pentru mai multe detalii.

Factura fiscala si ambalajul produsului trebuie returnate in cazul unei reclamatii, impreuna cu produsul aflat în aceeași stare ca în momentul intrarii in posesie a acestuia, iar returnarea se face prin aceeasi sursa de transport prin care a fost efectuata si expedierea. Echipa noastra va verifica starea produselor returnate intr-un timp cat mai scurt, iar, daca totul este in regula, intreaga suma va fi returnata prin virament bancar.

ATENTIE! Nu se accepta returnarea produselor deteriorate sau care prezintă urme vizibile de uzare. În cazul returnării produselor fără un motiv întemeiat (diferite defecțiuni ale produselor), cheltuielile de transport pentru retur nu vor fi suportate de catre compania Erma.