/
inregistrare
/
ai uitat parola?
wishlist
cos
Banner-Erma
HOME
-
JACHETA DIN PIELE
Jacheta din piele este una dintre cele mai versatile piese din garderoba noastra, iar noi profitam din plin de acest lucru, purtand-o peste tinute casual, office sau de cocktail. Pantalonii negri din piele ne ofera si ei o multime de posibilitati de stilizare, dar de cate ori poti purta aceeasi pereche, fara sa te plictisesti? Iata de ce designerii ne-au facut disponibile fustele, topurile si chiar rochiile din piele si ne-au incurajat sa le purtam cu aceeasi usurinta cu care am purta o pereche de pantaloni.

O fusta din piele, la fel ca o jacheta, este o investitie pe termen lung. Cauta una de calitate cu o croiala care sa te avantajeze si apoi poart-o in tinute diverse. Greseala noastra, a femeilor, este ca obisnuim sa purtam o anumita piesa in aceeasi combinatie, la nesfarsit. Mai ales daca este vorba de o piesa statement. Acesta este motivul pentru care avem impresia mereu ca nu avem suficiente haine si continuiam sa cumparam. Secretul celor mai stilate femei, insa, consta in abilitatea de a combina hainele intre ele si a recicla aceeasi piesa intr-o varietate de tinute. Fa acelasi lucru cu piesele tale din piele.


Si inca ceva: nu te limita la negru. Camel sau rosu sunt nuante la fel de versatile si chiar mai sic. Intr-o jacheta neagra poti arata rock chic; intr-una camel esti boho in timp ce intr-una rosie esti sexy!